INTERNETT-RYKTER: Rykter om at Justin Bieber avlyser konsertene i Oslo 16. og 17. april svirrer på internett. Det stemmer ikke. Foto: AP
INTERNETT-RYKTER: Rykter om at Justin Bieber avlyser konsertene i Oslo 16. og 17. april svirrer på internett. Det stemmer ikke. Foto: APVis mer

La ut falsk melding om Bieber-avlysning i Oslo

- Det er ondskapsfullt.

(Dagbladet): I dag har rykter om at den kanadiske popstjerna Justin Bieber (19) avlyser konsertene han skal spille i Oslo i april florert på internett.

De ryktene stemmer ikke.

Konsertene på Telenor Arena 16, 17 og 18 april vil gå som planlagt. Det bekrefter arrangøren til Dagbladet.

- Ondskapsfullt - Det stemmer ikke at Justin Bieber avlyser Norgesbesøket. De som har kjøpt konsertbilletter kan ta det helt med ro. Vi var senest i dag i kontakt med hans team, så produksjonen går framover, sier Peer Osmundsvaag i Atomic, og legger til:

- Vi har vært utsatt for all slags rykter helt siden det ble kjent at han besøker Norge, og det er direkte ondskapsfullt.

Plateselskapet Universal bekrefter også til Dagbladet at konsertene går som planlagt.

- Vi kommer til forfølge det Ryktene oppstod etter at et falskt screenshot fra VG Nett ble spredd på Instagram og Facebook.

- Dette er ikke tatt fra VG Nett, bekrefter redaktør Helje Solberg, og legger til:

- Vi reagerer sterkt på denne typen misbruk, og kommer til å forfølge det.

Da Bieber besøkte Norge i fjor sommer, skapte det kaotiske tilstander i hovedstaden. Konsertene på Telenor Arena vil foregå under sikrere omstendigheter enn i fjor, forsikrer arrangørene.

Det vil også bli satt opp busser fra 22 byer rundt omkring i Norge for å sørge for at fansen kommer seg på konsertene.

RYKTET : Dette Instagram-bildet florerer på internett. Foto: Faksimile
RYKTET : Dette Instagram-bildet florerer på internett. Foto: Faksimile Vis mer