Laber interesse for Madonna-billett

Flere hundre tusen lesere klikket seg på da et tysk nett-blad ga bort Madonna-billetter i bytte mot sex med redaksjonsmedlemmene. Bare drøyt 100 av dem fant tilbudet interessant.

Det tyske nettbladet Thelma 1 annonserte nylig at de ville gi bort en billett til Madonnas utsolgte konsert i Berlin 19. og 23. juni. Betalingen var sex med en i redaksjonen. Redaktør Bernd Heusinger rapporterer storfornøyd til CNN at besøket på sidene deres har ti-doblet seg siden PR-stuntet ble kjent og at det nå er oppe i 500 000 klikk per dag.

Det spørs om suksessen likevel var så ubetinget for redaksjonsmedlemmenes selvfølelse. Blant alle de tusener som klikket seg inn på avis-sidene, var det 90 menn som ville ha seg med den kvinnelige reporteren Shelley Masters, 11 ønsket seg en hyggestund med redaksjonens homofile medlem, mens 19 kvinner ville ha sex med en av de tre mannlige journalistene i redaksjonen. Det har ikke lykkes Dagbladet.no å bringe redaksjonsmedlemmenes utseende på det rene.

- 90 menn fra hele verden ønsker å tilbringe en natt med meg. Det er noe kvinner drømmer om, sier den kvinnelige journalisten, angivelig henrykt.

Redaktør Heusinger har mottatt sterk kritikk etter at tilbudet ble annonsert. Han blir beskyldt for å være både lovbryter og uten moral. Han forsvarer seg med at både staben hans og leserne deltar på frivillig basis.

Prostitusjon er ikke forbudt i Tyskland.

<B>UTSOLGT:</B> Fulle konserthus for Madonna fører til sex for tyske journalister. Her fra hennes Drowning World Tour i Barcelona 9. juni.