Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Labert svartebørs-salg på Quart

Regnvær og avlysinger betyr lite salg og lite penger å tjene for svartebørsen i Kristiansand. Meshuggah avlyser melder Quart

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

QUART (Dagbladet.no): På et hjørne ved inngangen til festivalen står et par våte svartebørs-haier med «selger billetter» på plakaten.

- Salget er veldig veldig dårlig. Vi selger billettene langt under det de koster opprinnelig, sier Arne til Dagbladet.no.

400 kroner billigere

Fem-dagers pass koster 1585 kroner. Arne forteller videre at de kjøper billetter for rundt 900 kroner og selger dem videre kanskje 1200, men salget går treigt.

Det skyldes været mener Arne og dessuten har Quart-festivalen lagt ut en rekke ekstra fem-dagers pass for noen dager siden. Arne forteller at dagspassene også selger labert.

Ny avlysing

I dag melder Quart-festivalen at det svenske metalbandet Meshuggah også avlyser sin konsert i Bendiksbukta førstkommende lørdag. Toffen arbeider nå med en erstatter.