Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lady Gaga debuterer som skuespiller

I stjernespekket actionfilm.

GAGA TIL FILMEN: Artist Lady Gaga skal spille i den Robert Rodriguez-regisserte filmen «Machete Kills». Foto: Stella Pictures
GAGA TIL FILMEN: Artist Lady Gaga skal spille i den Robert Rodriguez-regisserte filmen «Machete Kills». Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Foruten en statistrolle i «Sopranos» i 2001, musikkvideoer og flere opptredener i rollen som seg selv på tv-skjermen, har superstjerna Lady Gaga (26) liten erfaring fra skuespillervirket.

Det er i ferd med å endre seg.

BEKREFTER FILMROLLE: Lady Gaga offentliggjorde nyheten om at hun filmdebuterer på Twitter i går. Foto: Skjermdump / Twitter
BEKREFTER FILMROLLE: Lady Gaga offentliggjorde nyheten om at hun filmdebuterer på Twitter i går. Foto: Skjermdump / Twitter Vis mer

Nå er det nemlig kjent at den amerikanske artisten får sin filmdebut.

- Ja, dette er sant Det var Lady Gaga selv som offentliggjorde nyheten på Twitter i går.

«Lady Gaga som La Chameloen i «Machete Kills» regissert av Robert Rodriguez med Danny Trejo i hovedrollen (Ja, dette er sant)», twitrer superstjerna etter å ha trykket på caps lock-knappen.

SPILLER MOT GAGA: Mel Gibson. Foto: Reuters / NTB Scanpix
SPILLER MOT GAGA: Mel Gibson. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Til Twitter-meldinga følger også et slags promobilde som viser superstjerna iført nylonstrømper og gul truse, omslynget av ulvepels og holdene på en rykende pistol.

Stjernespekket rolleliste Når Lady Gaga nå får sin filmdebut, er hun ikke den eneste superstjerna.

På rollelista står store Hollywood-navn som Jessica Alba, Sofía Vergara, Danny Trejo, Cuba Gooding Jr., Amber Heard, Michelle Rodriguez, Alexa Vega og Mel Gibson ifølge Imdb.com.

SPILLER MOT GAGA: Jessica Alba. Foto: Stella Pictures
SPILLER MOT GAGA: Jessica Alba. Foto: Stella Pictures Vis mer

Regissøren selv skriver på Twitter at også Charlie Sheen får en rolle i filmen, som intet ringere enn De forente staters president.

Har begynt Ifølge den ferske skuespilleren er første dag i ny jobb allerede unnagjort:

«Ja, det er sant, jeg skal debutere som skuespiller i fantastiske «Machete Kills» av @Rodriguez. Jeg gleder meg sånn!!! AH! Filmingen var helt sinnssyk», skriver hun på Twitter.

SPILLER MOT GAGA: Charlie Sheen. Foto: AP / Invision / NTB Scanpix
SPILLER MOT GAGA: Charlie Sheen. Foto: AP / Invision / NTB Scanpix Vis mer

Det er altså Robert Rodriguez, mannen bak filmer som «Sin City», «Planet Terror» og «Småspioner» som regisserer actionfilmen «Machete Kills».

Filmen er Rodriguez' oppfølger av «Machete» (2010), og har foreløpig ikke fått en premieredato, men blir ifølge Imdb.com en eller annen gang i løpet av 2013.

Plate, film og turné Lady Gaga, hvis navn egentlig er Stefani Johanne Angelina Germanotta, debuterte som plateartist i 2008.

SPILLER MOT GAGA:Sofía Vergara. Foto: Reuters / NTB Scanpix
SPILLER MOT GAGA:Sofía Vergara. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Siden har det gått slag i slag for den eksentriske musikeren, som er godt kjent for hitlåter som «Born This Way», «Alejandro», «Poker Face» og «Just Dance».

I tillegg til å spille inn både film og det som blir hennes fjerde album, er hun travel med å turnere verden rundt. Både Finland, Danmark og Sverige får besøk av superstjerna i nærmeste framtid, men foreløpig er det ikke meldt om et nytt norgesbesøk.

HOVEDROLLEN: Danny Trejo har hovedrollen som Machete i «Machete Kills». Foto: AP Photo / Matt Sayles / NTB Scanpix
HOVEDROLLEN: Danny Trejo har hovedrollen som Machete i «Machete Kills». Foto: AP Photo / Matt Sayles / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media