Lady Gaga gjorde rent bord

Popprinsessen fikk hele tre priser under søndagens MTV Awards.

BESTE POPARTIST:  Lady Gaga ble kåret til beste popartis under MTV European Music Awards i Madrid søndag kveld. Foto: AP Photo
BESTE POPARTIST: Lady Gaga ble kåret til beste popartis under MTV European Music Awards i Madrid søndag kveld. Foto: AP PhotoVis mer

(Dagbladet): I kveld ble MTV sin årlige European Music Awards (EMA) arrangert i Madrid, Spania.

Rapperne i Karpe Diem er tidligere i år blitt kåret til «best Norwegian act», noe som gjorde at de automatisk ble nominert i kategorien «best European act» i EMA-prisutdelign.

Chirag Patel og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid i Karpe Diem fikk ikke være i salen i kveld, og det ble heller ikke de norske rapperne som stakk av med prisen.

«Best European act» gikk til italienske Marco Mengoni, som er en tidligere X-factor-deltaker. Chirag og Magdi er likevel ikke skuffet.

- Vi spilte for et utsolgt Rockefeller i går og begynte nesten å grine da vi gikk på, så det er vanskelig å være skuffet i dag. Om vi hadde skrevet låter på engelsk hadde vi kanskje hatt en mulighet, men da hadde vi ikke lenger vært Karpe Diem, skriver Magdi i en SMS til Dagbladet.

Gaga gjorde reint bord
Lady Gaga ble tildelt hele tre priser under søndagens «European Music Awards» i Madrid.

Hun ble kåret til beste popartist, beste kvinnelige artist og fikk pris får årets låt.

Hun var ikke til stede under prisutdelingen, men takket sitt publikum gjennom videosnutter som ble vist på et lerret. 

Bon Jovi fikk pris
Prisen «Global icon award» ble delt ut for første gang søndag kveld, og gikk til  Bon Jovi.

VAR NOMINERT: Norske Karpe Diem var nominert i kategorien Best European Act, men nådde ikke opp. Guttene er likevel ikke skuffa. Foto: Frank Karlsen
VAR NOMINERT: Norske Karpe Diem var nominert i kategorien Best European Act, men nådde ikke opp. Guttene er likevel ikke skuffa. Foto: Frank Karlsen Vis mer

- Takk, tusen takk. Jeg vil takke alle dere for dette, for at vi fortsatt kan gjøre det vi gjør, sa Don Bon Jovi fra scenen etter han mottok historiens første «Global Icon award».

Bieber fikk pris
Den unge popprinsen Justin Bieber ble tildelt prisen «Best Male». Han var heller ikke til stede i Spania, men takket sitt publikum gjennom et videoklipp.

- Dette er utrolig, jeg vet ikke hva jeg skal si. Det er en ære å få denne prisen. Tusen takk, sa Bieber.
Frustrert frue ledet showet
Skuespiller Eva Longoria fra tv-serien «Frustrerte fruer» ledet showet i Madrid, og bidro med både et musikkinnslag og å bringe lettkledde «familemedlemmer» på scenen. Fire menn bare iført truse hadde Longorias etternavn klistrert på rumpa til publikums store jubel.

Flere artister opptrådde under prisutdelingen, blant annet Kesha og Rihanna.

Katy Perry
Katy Perry Vis mer
Eva Longoria
Eva Longoria Vis mer
Eva Longoria
Eva Longoria Vis mer