Lærerstreik og «Masterchef»

Heldigvis har Per Sandberg en tillitsfull arbeidsgiver som anerkjenner hans egen evne til å disponere arbeidshverdagen sin.

FÅR TILLIT: Heldigvis har Per også en tillitsfull arbeidsgiver som anerkjenner hans egen evne til å disponere arbeidshverdagen sin, skriver Nyhagen.
FÅR TILLIT: Heldigvis har Per også en tillitsfull arbeidsgiver som anerkjenner hans egen evne til å disponere arbeidshverdagen sin, skriver Nyhagen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeg synes Per Sandberg skal få bruke arbeidstiden sin akkurat som han vil. Per har årevis med erfaring fra politisk arbeid og samtidig har han funnet tid til å skrive om alt han ikke har rukket i en biografi! Heldigvis har Per også en tillitsfull arbeidsgiver som anerkjenner hans egen evne til å disponere arbeidshverdagen sin.

Hvis Per mener at det er en god prioritering å reise til Danmark og delta i en TV-sendt kjendiskokkekonkurranse, så står arbeidsgiveren bak hans beslutning. Og mens Per vipper opp de herligste retter under Eyvind Hellstrøms granskende blikk, står vi midt oppe i en lærerstreik her hjemme i den forslitte fårikålens land. Lærerne vil ikke bindes til arbeidsplassen sin, de vil ha tillit fra sin arbeidsgiver til at de selv vet best hvordan de skal bruke tiden for å maksimere utbyttet for elevene sine. Something’s rotten in Norway, eller?

Moren min er lærer. Når jeg ser vennene mine på Facebook og Twitter diskutere lærestreiken tenker jeg på henne. «Slutt å syt! Dere lærere har det altfor godt!» «Alle veit at lærerne streiker for elevene, liksom! Jaaaada!»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer