Lærer suspendert etter å ha vist «Fifty Shades of Grey» til skoleklasse

- Et eksempel på fryktelig dårlig dømmekraft.

SEX-FILM: En lærer er suspendert fra en skole i Massachusetts i USA etter å ha vist «Fifty Shades of Grey» for elevene sine.
SEX-FILM: En lærer er suspendert fra en skole i Massachusetts i USA etter å ha vist «Fifty Shades of Grey» for elevene sine. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En lærer ved Hampshire High School i Massachusetts i USA, er blitt suspendert for resten av skoleåret uten lønn, etter at hun lot elevene sine få se filmen «Fifty Shades of Grey», melder Hampshire Review.

Enstemmig avgjørelse Avgjørelsen falt etter at skolens styre hadde sittet i et nesten to timer langt møte, der saken ble diskutert. Avgjørelsen om å suspendere læreren var enstemmig.

Læreren sier at hun ikke kjente til filmens innhold, da hun gikk med på å vise den forrige onsdag.

 «Fifty Shades of Grey» inneholder flere svært seksualiserte scener.

Mot skolens reglement En av elevene tok med seg filmen på skolen, men klassen rakk bare å se ti minutter av den før en annen lærer kom inn i klasserommet og skrudde den av.

- Det er et eksempel på fryktelig dårlig dømmekraft. Det er virkelig synd, fordi hun regnes til vanlig som en god lærer, sier rektor Jeff Woofter til Hampshire Review.

Han legger også til at å vise en film som belønning, eller en film som ikke har undervisningsverdi, er i mot skolens reglement. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.