Lærer tv-seerne om guttetiss og jentetiss: Viser egen fødsel på tv

Line Jansrud (29) mener barn og unge bør lære mer om kropp. Derfor velger hun å føde på tv.

OPPATT AV KROPP: Newton-programleder Line Jansrud er utdanna lege. Når hun fikk muligheten til å lære barn og unge om kroppens funksjoner, ville hun vise fram naturlige kropper. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
OPPATT AV KROPP: Newton-programleder Line Jansrud er utdanna lege. Når hun fikk muligheten til å lære barn og unge om kroppens funksjoner, ville hun vise fram naturlige kropper. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi har en fotograf som er på vent og klar til å rykke. Det kan skje når som helst.

Line Jansrud (29) myser for april-sola og legger en hånd på sin store mage. Om drøye tre uker har hun termin - på selveste 17. mai. Hun og kjæresten Kim Alexander Persson skal bli foreldre for første gang, til en gutt.

- Det falt seg naturlig

Hun tok over etter Selda Ekiz (30) som programleder i vitenskapsprogrammet «Newton» på NRK for rundt to år siden. Gjennom de åra har hun gjennomført en rekke ulike eksperiment.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer