Lærerinnen som fikk sin unge elsker til å drepe ektemannen - og ga reality-tv en eksplosiv start

Ukas streamingguide.

SKYLDIG? Dokumentaren om den drapsdømte læreren Pamela Smart er blant høydepunktene i ukas streamingguide. Foto: HBO
SKYLDIG? Dokumentaren om den drapsdømte læreren Pamela Smart er blant høydepunktene i ukas streamingguide. Foto: HBO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Denne uken er det ikke like mange spennende tv-serier å trekke fram som i forrige ukes serietunge streamingguide, men noen høydepunkter er det definitivt å spore blant ukas nyheter.

Spesielt på dokumentarfronten er det mye spennende, og vi har trukket fram en kritikerrost og spennende film som tar for seg den pikante drapssaken i USA som sparket igang realitybølgen for fullt - bare få år før O.J. Simpson prøvde å stikke fra politiet på live-tv.

For de sportsinteresserte - spesielt dem med en hang til det ekstreme - har Netflix sluppet svært mange spennende dokumentarer denne uka - den komplette listen over ukas nyheter på Netflix, HBO Nordic, Viaplay og C More Play finner du på Filter.

«Captivated: The Trials of Pamela Smart» Noen vil kanskje kjenne igjen hovedtrekkene i den pikante saken mot den amerikanske lærerinnen Pamela Smart fra filmen «Noe å dø for» med Nicole Kidman i hovedrollen - som var inspirert av virkelighetens hendelser.

Men om du har levd lenge nok, kan det også hende at denne dokumentaren vekker til live noen minner fra 1991 - året der skillet mellom privatliv og offentlighet virkelig fikk et skudd for baugen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer