Lag din egen Bush

Du kan kle opp George Bush og se Berlin i kaos. Nå får du vår guide til noen av augusts kortfilmer på nettet.

Dress 'M Up Dubya

Har du lyst til å fikse på president George Bush? Nå kan du bygge din egen virtuelle president med farger, klær og forskjellige stemmer. Du kan også utstyre presidenten med øl, våpen og selvfølgelig en lyssabel til ære for hans Star Wars-program.

Gøy for alle som gjerne vil sende en gjør-det-selv-e-post.

«Boundaries»

Frister et rart kjærlighetstrekant mellom mann, kvinne og en trombone. Greg Durbin har laget en nettfilm over argentineren Fernando Sorrentinos novelle. «Boundaries» handler om en kvinne som prøver å bli kvitt en kjærlighetssyk musiker.

Har du lyst å ta en kikk, går det helt klart best hvis du har bredbånd inn i maskinen din.

«Badcop»

I denne detektivserien tas vi med til et Berlin der vietnamesiske sigarettsmuglere, anarkister og nynazister herjer fritt. Til unnsetning kommer New York-politimannen Pepe O'Riley, en verre utgave av Dirty Harry. Det er foreløpig to episoder og Pepe har allerede sverget å hevne hans foreldres død.

Piki & Poko: The Adventure Begins

Starland er verden hvor søte damer slår dødelig fra seg og salgsmaskinen gir veksel i sex. I denne japananimerte tegnefilmen møter vi Piki og Poko, to japanske skolejenter som redder verden fra den onde Homemaker-kvinnen. Denne tegnefilmen vant Planet Outs publikumspris for beste animasjonen.

«Debutante»

New York-tenåringen Nan (Selma Blair) våkner opp alene på et motell. Kvelden før kranglet foreldrene, hun var på fyllefest og hadde sex med en skikkelig kar, spilt av Josh Hartnett. Han kan du se på kino i «Pearl Harbour».

Hartnett får du se lite av men Blair gjør en fin figur som den forvirra tenåringen Nan. Kos deg.