Lag dine egne videoer i «Call of Duty: Black Ops»

Fersk trailer avslører nye funksjoner til høstens storspill.

|||Activision Blizzard og Treyarch har nå sluppet en ny teasertrailer for «Call of Duty: Black Ops» som frister med detaljer om flerspillerdelen i spillet. I traileren, som du ser nederst i denne saken, fortelles det også at flerspillerdetaljene skal avsløres 1. september.

Men helt på slutten av traileren dukker det opp et lite, kryptisk klipp som viser en videoredigeringsmodus. Dermed kan det se ut som flerspillermodusen vil la deg sy sammen videoer med hjelp fra enkle redigeringsverktøy. Les også: Vi så «Black Ops» i aksjon under sommerens E3-spillmesse.

Det er ikke bare muligheter for å lage videoer — blant verktøyene som vises er det også mulighet for å ta skjermbilder. Hvordan systemet vil fungere i praksis har verken utvikler eller utgiver ennå sagt noe om, men det er naturlig å tenke at funksjonen vil bli formelt avslørt 1. september.

I traileren er det tydelig å se at det er Xbox 360-versjonen som er brukt, det kan derfor spekuleres i om dette kan være en del av eksklusivitetsavtalen Activision Blizzzard har gjort med Microsoft for «Call of Duty»-serien.

«Halo 3» og «Halo 3: ODST» hadde en lignende videofunksjon på Xbox 360, hvor videoer og skjermbilder kunne deles via spillutviklerens egen nettside. Også på PlayStation 3 har det vært mulig å lage videoer fra spillet. Fra PS3 kan videoene også deles på YouTube.

«Call of Duty: Black Ops» utvikles til Xbox 360, PC og PlayStation 3 og slippes 9. november. Det kommer også en egen utgave til Nintendo Wii og DS.

Lag dine egne videoer i «Call of Duty: Black Ops»