Anmeldelse: «Hver gang vi møtes» på TV 2

Lag på lag med følelser

Det er Lars Bremnes' kveld i «Hver gang vi møtes». Vi anmeldte som vanlig låt for låt.

VISEKVELD: Lars Bremnes og sangene hans ble hyllet i «Hver gang vi møtes» på TV 2 i kveld. Programmet bød på både sterke følelser og overraskelser. Alle foto: TV 2
VISEKVELD: Lars Bremnes og sangene hans ble hyllet i «Hver gang vi møtes» på TV 2 i kveld. Programmet bød på både sterke følelser og overraskelser. Alle foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Lars Bremnes (54) er noe så sjeldent som en låtskriver i årets «Hver gang vi møtes», som ellers har mange tolkere av andres låter. Lars er født i Svolvær av lærerforeldre og er lillebroren til Ola og Kari Bremnes, som han vant en Spellemannpris sammen med i 2000. Sjøl har han også en Spellemannpris som soloartist fra 2006. Egentlig ville han bli saksofonist, men så ble det lune viser på nordnorsk. Og sånn gikk det da noen av dem ble tolket i kveld:

Maria Haukaas Mittet: «Himmel nok tel alle» (Lars Bremnes)

ingen andre i dette laget kan synge denne med mer troverdighet enn Maria. Hun kjenner landsdelen og legger «sjela si» i framførelsen.

Hun gjør ikke så mange krumspring utover å gjøre myk visesang til (lett pompøs) pop. Det er litt overraskende at hun ikke gjør mer ut av låten, for hun har vært flink til å finne på noe «sprell».

Men det er kanskje like greit. Hun gjør ingen feil, og yter Bremnes' fine tekst rettferdighet. Den blir stor og storslått etter hvert. En fin start på kvelden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer