Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lagde dokumentar om peniskompleksene sine

Fikk avslag av kjæresten på grunn av liten penis.

(Dagbladet): De færreste menn vil innrømme at penisen deres er for liten.

For Patrick Moote ble det faktumet imidlertid umulig å unngå etter han ble avslått da han fridde til sin kjære, nettopp i mangel på en større tiss.

Og det stoppet ikke her; frieriet ble tatt opp av pausekameraene under en basketkamp og sørget for at det brutale avslaget gikk viralt.

Ryktet om hvorfor frieriet ble dårlig mottat spredte seg snart like kjapt.

Det var da komikeren bestemte seg for å utforske probemstillingen: Hvor mye hadde egentlig penisstørrelse å si?

Under tittelen «UnHung Hero» er dokumentaren om Mootes penisoppdagelser nå klar til å innta folks hjem etter å bare ha blitt vist på utvalgte kinoer i USA.
  Ville utforske egen usikkerhet I et intervju med The New York Post forteller Moote at han alltid har funnet det nyttig å utforske sine svakheter.

- Vanligvis deler jeg bare mine usikkerheter med venner. Men ettersom frierivideoen min allerede var delt med en hel verden på Youtube, opplevde jeg å ha et slags ansvar for å ta opp den tabulagte penisproblematikken.

Den unge komikeren ville, gjennom dokumentaren, forsøke å gjøre noe brutalt om til noe positivt ved å fjerne stigmaet rundt små peniser.

Om det var riktig å lage filmen, er Moot ennå usikker på.

- Det hender jeg angrer, men det at jeg gjorde det for noe større enn meg selv hjelper meg til å sove om natten i hvertfall.