Lagde plate i rekordfart

For seks uker siden var de totalt ukjente. Nå er albumet ferdig innspilt. På rekordtid er jentene i Charmed klare for lansering og turné. Og om fire uker står de på scenen i Stockholm foran 600 millioner TV-seere.

- Alt går så vanvittig fort. Vi rekker ikke å tenke på noen ting. Men vi har det kjempegøy! fastslår jentene.

I går kveld holdt de en minikonsert på en firmafest, og feiret samtidig at de er ferdige i studio.

- Plata kommer i butikkene 2. mai. Den inneholder et par coverlåter, men det meste er nytt materiale.

Oddrun Valestrand, Monica Nygård og Hanne Haugsand har selv vurdert og plukket låter til platene, sammen med plateselskapet Universal. - Mange spør oss om det virkelig er mulig å lage en god plate på så kort tid, og vi svarer at det er det. Vi er stolte av sluttresultatet, forsikrer Hanne.

Krangler
De tre jentene kjente hverandre litt fra før, men etter at de vant Melodi grand Prix for seks uker siden har de vært sammen omtrent døgnet rundt.

- Klart vi krangler. Vi er svært forskjellige typer. Å leve så tett innpå hverandre uten gnisninger er jo helt umulig. Men vi blir fort venner igjen, sier Monica. Om tre uker setter de seg på flyet til Stockholm, med et helt lass familie og venner på slep.

- Jeg skal ha med med tanter, onkler og søskenbarn i tillegg til familien. De har lovt å ta med seg norske flagg og sånn, så vi får litt støtte fra salen, forteller Oddrun. 13000 mennesker skal se den internasjonale GP-finalen i Globen i Stockholm.

- Det er mye skumlere med 13000 mennesker i salen enn 600 millioner som ser det på TV. Dem slipper jo vi å se, mener Hanne.

Turné

Debutsiglen og GP-vinneren «My Heart Goes Boom» har markert seg både på Hit40-lista og VG-lista. 5000 mennesker har allerede sikret seg singlen.

- Vi tenker ikke på hvordan livet har forandret seg de siste seks ukene. Jeg tror ikke akkurat Madonna eller Michael Jackson tenker over at de selger millioner av plater. Det bare noe som skjer, liksom.

Vi jobber masse og har det gøy. Det er det viktigste, sier Monica. Sammen med de andre to er det norgesturneen i kjølvannet av platelanseringen hun ser mest fram til.

<B>Live:</B> Charmed framførte tre låter på en firmafest i Oslo i går.