Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lagde sju låter i Stockholm

Backstreet Boys rakk å lage sju nye låter før de reiste fra plateinnspillingen i Stockholm, skriver Aftonbladet. Dermed kan svenske jenter slutte å jakte byen rundt etter de svært så begjærte guttene.

Backstreet Boys har nettopp avsluttet besøket hos superprodusenten Max Martin (Britney Spears, Ace Of base, N'SYNC, Robyn, Five) i Cheiron Studios. Før har de spilt inn 15 låter i det samme studioet. De har møtt kronprinsesse Victoria, vært ute på byen med svenske jenter og spilt golf og basket.

- Låtene er virkelig utrolig bra. Alle kan bli singler, sier Howie D i BSB til Aftonbladet.

Stockholms nattklubber

Hele bandet har vært i godt humør. Kevin er nygift og kom rett fra bryllupsreisen til Sverige. Resten av bandet hadde en lang ferie. Men etter flere seine netter på Stockholms nattklubber, er guttene blitt slitne.

- Utelivet i Stockholm er virkelig heftig. Vi nyter byen og alle de pene menneskene her, sier Howie D.

Selv om Backstreet Boyd har vært ute og festet, har de også nytt dagene i Sverige. Kevin og Nick har spilt golf mens regnet øste ned, og alle sammen har bowlet. Backstreet Boys var første gang i Sverige i 1995 da de fremdeles var fem ukjente gutter.

Albumet

Om musikken sier Howie D:

- Vi har spilt inn tre up-tempolåter, to halvrolige og to ballader. Vi har bare kommet halvveis på albumet, men så langt er det nøyaktig like bra som, eller enda bedre enn, det forrige, «Millennium».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media