- Lage hadde nok ikke sett for seg dette utfallet

Slik var den siste tida for Monroes-vokalisten.

ET SISTE FARVEL: 4. april i år var Lage Fosheim i The Monroes-kollega Eivind Rølles' begravelse. Et par måneder seinere, fikk Fosheim selv en alvorlig kreftdiagnose. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
ET SISTE FARVEL: 4. april i år var Lage Fosheim i The Monroes-kollega Eivind Rølles' begravelse. Et par måneder seinere, fikk Fosheim selv en alvorlig kreftdiagnose. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bare sju måneder etter at The Monroes-kollega Eivind Rølles døde, sovnet Lage Fosheim inn i går, 55 år gammel.

Den siste tida tilbrakte Fosheim i familiens hus i Provence, Frankrike. Det var også her han døde i går, med sine nærmeste ved sin side.

- Lage sovnet stille inn, som det heter, med nærmeste familie rundt seg. Kona var der, samt hans søsken og deres familier, opplyser Trond Myhre til Dagbladet i dag.

Blant Fosheims søsken, er skuespiller Minken Fosheim (57). Lage Fosheim hadde ingen barn.

- Alvorlig kreftdiagnose Myhre og Fosheim jobbet sammen i en årrekke, i selskapet Trond & Trond. De var kolleger og gode venner.

I likhet med The Monroes-partner Rølles, døde også Fosheim etter lang tids kreftsykdom. Ifølge Myhre dreiet det seg som en alvorlig kreftdiagnose som han hadde levd med i noen måneder.

- Han fikk diagnosen på forsommeren. Siden har han levd med den, og stort sett oppholdt seg i Frankrike, sier Myhre.

- Kjempet for livet Myhre sier til Dagbladet at hvor og når begravelsen for den populære musikeren finner sted, ikke er bestemt. Ifølge Myhre, har ikke Fosheim selv kommet med noen ønsker for seremonien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer