HEVDER HAN BLE MISBRUKT: Michael Egan (31) har saksøkt filmskaperen Bryan Singer, og hevder han ble dopet ned og voldtatt gjentatte ganger. Egan hevder også at Singer var en del av et pedofilt Hollywood-nettverk. Foto: NTB Scanpix
HEVDER HAN BLE MISBRUKT: Michael Egan (31) har saksøkt filmskaperen Bryan Singer, og hevder han ble dopet ned og voldtatt gjentatte ganger. Egan hevder også at Singer var en del av et pedofilt Hollywood-nettverk. Foto: NTB ScanpixVis mer

Lager dokumentar om de påståtte overgrepene

Med Oscar-nominert filmskaper.

(Dagbladet): Torsdag denne uka ble det kjent at Hollywood-regissør Bryan Singer, som snart er aktuell med filmen «X-men», er blitt saksøkt.

Har jobbet med dokumentar i to år Det er 31 år gamle Michael Egan som saksøker filmskaperen. Han hevder at han skal ha blitt dopet ned og voldtatt gjentatte ganger av Singer, da Egan var i 14-årsalderen.

Nå skriver DailyMail at Egan samarbeider med en annen filmskaper, den Oscar-nominerte dokumentarfilmskaperen Amy Berg, om å lage en dokumentar om miljøet overgrepene skjedde i.

Berg bekrefter til avisa at hun har jobbet med en dokumentarfilm om dette temaet i to år, men vil ikke si noe mer om filmen.

Filmskaperen er kanskje mest kjent for den Oscar-nominerte dokumentaren «Deliver us from evil», som kom ut i 2006. Filmen tok for seg seksuelle overgrep innenfor den katolske kirka, spesielt Oliver O'Grady, som mishandlet barn i California.

Hevder det var et pedofilt Hollywood-nettverk Under en pressekonferanse torsdag forklarte Michael Egan til et stort pressekorps hva han mener Bryan Singer skal ha gjort med han.

SAKSØKT: Hollywood-regissør Bryan Singer. Foto: Stella Pictures
SAKSØKT: Hollywood-regissør Bryan Singer. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ifølge DailyMail forklarte han at Singer skal ha vært en del av et større pedofilt nettverk.

Egan hevder han først ble voldtatt av Mark Rector-Collins, som havnet i fengsel i 2004 for å ha forgrepet seg på mindreårige, for så å bli dopet ned og voldtatt av Bryan Singer og andre menn i Hollywood-nettverket gjentatte ganger.

Bryan Singer selv nekter for påstandene.

- Påstandene mot Bryan Singer er ikke riktige. Vi er veldig sikre på at Bryan kommer til å vinne dette absurde og ærekrenkende søksmålet, sa Singers advokat, Marty Singer, til TMZ torsdag.

LAGER DOKUMENTAR: Filmskaper Amy Berg. Foto: Stella Pictures
LAGER DOKUMENTAR: Filmskaper Amy Berg. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det er åpenbart at søksmålet ble gjort for å få oppmerksomhet, spesielt når Bryans nye film har premiere om noen uker, fortsetter han.