Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lager en tredje sesong av «House of Cards»

Kunngjort kun dager før premieren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Streamingtjenesten Netflix lanserte i fjor «House of Cards», som den første amerikanske tv-serien som ble eksklusivt laget for nett-tjenesten.

Serien ble en umiddelbar hit. Skildringen av det politiske miljøet i Washington, og spillet rundt presidentvalget gjorde seg fortjent til flere priser, blant annet fire Emmy-nominasjoner.

Ny sesong
Om 10 dager er det klart for oppfølgersesongen, og nå melder den britiske avisa The Guardian at det blir en tredje sesong av den populære serien.

Ifølge bransjenettstedet The Hollywood Reporter skal alle kontrakter være undertegnet, og produksjonen skal være like rundt hjørnet.

Politikk
I den første sesongen av  serien følger vi det demokratiske partiets parlamentsleder Frank Underwood, spilt av Kevin Spacey. Underwood skyr ingen midler på veien mot makt, og allierer seg med den unge journalisten Zoey Barnes for å spinne oponionen sin vei.

Både Kate Mara, som spiller Barnes, Kevin Spacey og Robin Wright i rollen som Underwoods kone, Claire, er klare for den andre sesongen.

KLAR FOR MER: Kevin Spacey spiller rollen som Frank Underwood i serien «House of Cards». Foto: AP / NTB Scanpix
KLAR FOR MER: Kevin Spacey spiller rollen som Frank Underwood i serien «House of Cards». Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!