<strong>SOLO-PROSJEKT:</strong> Andrea Brin Hovig er eneste skuespiller i filmen «Det er meg du vil ha» om den voksne kvinnelige læreren Henriette som ble forelsket i - og innledet et forhold til - sin 15 år unge lev. Foto: TOMM W. CHRISTIANSEN
SOLO-PROSJEKT: Andrea Brin Hovig er eneste skuespiller i filmen «Det er meg du vil ha» om den voksne kvinnelige læreren Henriette som ble forelsket i - og innledet et forhold til - sin 15 år unge lev. Foto: TOMM W. CHRISTIANSEN Vis mer

Lager film om den kvinnelige læreren som hadde et forhold til sin 15 år gamle elev

- Distanserte meg med vilje fra sannheten, sier Andrea Bræin Hovig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Andrea Bræin Hovig, er eneste skuespiller i «Det er meg du vil ha». Filmen handler om et kjærlighetsforhold som også er et overgrep.

Hun er alene med et kamera. Skuespilleren Andrea Bræin Hovig (40) fyller skjermen i nesten en hel time. Hun forteller en historie om en lærerinne som har forelsket seg i en 15 år gammel elev.

Resultatet dukker opp på kinolerretet 13. juni under tittelen «Det er meg du vil ha».

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer