Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Lager film om Per Fugellis siste dager. Vellykkede behandlinger har holdt ham i live

Erik Poppe frykter stillhet i samfunnsdebatten når Per Fugelli dør. Når han ikke promoterer Oscar-filmen «Kongens nei» i USA, lager regissøren film om Fugellis siste dager.

RAMPEBESTEFAR: Erik Poppe mener Per Fugelli er som en rampete bestefar. I deres felles filmprosjekt drar de blant annet til Botanisk hage på Tøyen og stjeler blomster. - Per mener ikke alle bør stjele blomster, men at alle har godt av å gjøre småulovlige ting av og til, sier Poppe. Foto: Siv Johanne Seglem /Dagbladet
Per Fugelli
RAMPEBESTEFAR: Erik Poppe mener Per Fugelli er som en rampete bestefar. I deres felles filmprosjekt drar de blant annet til Botanisk hage på Tøyen og stjeler blomster. - Per mener ikke alle bør stjele blomster, men at alle har godt av å gjøre småulovlige ting av og til, sier Poppe. Foto: Siv Johanne Seglem /Dagbladet Per Fugelli Vis mer

- Per er på vei inn i den siste dødsfasen, men insisterer på at han vil bli behandlet som et levende menneske. Filmen handler ikke så mye om sykdommen han har, men om de tankene og refleksjonene han gjør seg på slutten av livet, sier Erik Poppe til Dagbladet.

Den anerkjente regissøren, som står bak filmer som «Schpaaa», «Tusen ganger god natt» og kinoaktuelle «Kongens nei», har de siste månedene jobbet med et nytt filmprosjekt. Sammen med samfunnsdebattant Per Fugelli dokumenterer han Fugellis siste dager.

Provoserer til det siste

Det har lenge vært kjent at Per Fugellis dager er talte. I 2009 fikk professoren i sosialmedisin lungekreft, men vellykkede behandlinger har holdt han i live.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?