Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Game of Thrones:

Lager «Game of Thrones»-talkshow

I anledning siste sesong av TV-suksessen lager Dagbladet talkshow og podkast.

TRONETID: (f.v.) Inger Merete Hobbelstad, Marie Røssland og Marie Kleve skal diskutere alle episodene i den siste sesongen av Game of Thrones. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
TRONETID: (f.v.) Inger Merete Hobbelstad, Marie Røssland og Marie Kleve skal diskutere alle episodene i den siste sesongen av Game of Thrones. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Natt til mandag norsk tid er det premiere på den etterlengtede siste sesongen av HBO-dramaet «Game of Thrones». I den anledning lager Dagbladet TV et talkshow ved navnet «Tronetid» som vil diskutere hver episode i løpet av sesongen. Serien vil også bli lagt ut som podkast.

- Dagbladets lesere er utrolig opptatt av «Game of Thrones» og det tar vi på blodig alvor, sier kulturredaktør Sigrid Hvidsten.

Programleder Marie Røssland skal sammen med TV-anmelder Marie Kleve og filmanmelder Inger Merete Hobbelstad holde deg oppdatert på fanteorier og analyser.

- Leserne kan forvente en slags utvidet recap i videoformat hvor vi går gjennom episodene og forklarer og analyserer det som har skjedd. Samtidig skal vi spekulere på hva som vil skje videre, noe som er det gøyeste med «Game of Thrones», sier Marie Røssland.

Eksperter

I talkshowet vil det også være klipp fra de ferske episodene. Marie Kleve har siden 2016 skrevet recaps av alle episodene av «Game of Thrones», noe som har vært veldig populært.

- Marie Kleve er ekspert på «Game of Thrones», og er kanskje en av de i Norge som har satt seg mest inn i dette universet. Samtidig har vi Inger Merete Hobbelstad som med sin ballast som filmanmelder kan arrestere og forklare.

SISTE SESONG: Se traileren til siste sesong her. Video: HBO Vis mer Vis mer

Røssland sier det hovedsakelig skal være et TV-program, men at de ønsker å gi publikum mulighet til å ha det på øret i podkastformat.

- Jeg anbefaler likevel å se TV-versjonen for å få med seg klippene, sier hun.

«Dødsbingo»

 
Tronetid - Dagbladets «Game of Thrones»-program
Offentlig gruppe · 10 medlemmer
Bli medlem av gruppen
Endelig kommer avslutningen på en av tidenes største tv-suksesser. Følg avslutningen av «Game of Thrones» med oss i Dagbladet. Vi lover analyser, for...
 

Talkshowet har også en egen Facebook-gruppe hvor publikum kan delta og komme med innspill. Der vil det også være konkurranser hvor man kan vinne «Game of Thrones»-premier fra HBO.

- Vi skal blant annet ha en «dødsbingo». Før hver episode så må man gjette noen karakterer som kommer til å dø eller skade seg, forteller Røssland.

I løpet av de sju sesongene av HBO-dramaet har Dagbladets lesere vist stort engasjement for TV-serien.

- Det skal bli gøy å se om engasjementet lar seg overføre til et talkshow, sier Sigrid Hvidsten.

Første episode av talkshowet kommer på fredag. Klokken 03.00 natt til mandag slippes første episode av siste sesong.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!