Lager Kurt-film

Den internasjonale lanseringen av Kurt Nilsen kan bli gjenstand for en dokumentarfilm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Produksjonsselskapet Monster Media har på oppdrag fra Kurt Nilsen-manager Jan Fredrik Karlsen fulgt «World Idol»-vinneren siden hans to fullsatte Rockefeller-konserter i Oslo 27. og 28. januar.

Vil dokumentere

- Det er nærliggende å tenke at dette skal bli en dokumentarfilm eller en dvd, men det er ikke formelt noen planer om det. Vi har koblet inn Monster Media fordi vi er opptatt av å dokumentere det som skjer med Kurt nå. Så får vi se hva vi kommer til å bruke det til i ettertid, sier Jan Fredrik Karlsen.

Kurt Nilsen er blant annet blitt fulgt av dokumentarkameraene på videoinnspilling i Los Angeles og på konsert for BMG-direktørene i Toronto, og teamet skal være med videre i tida framover.

Tv-konsert

- Dessuten har jo TV2 masse opptak som vi kan supplere med. Vi konsentrerer oss om de viktigste begivenhetene. Det er jo veldig spesielt det som skjer med Kurt nå, sier Karlsen til Dagbladet under mellomlanding i Stockholm etter tur til den serbiske «Idol»-finalen.

Allerede langfredag kommer første resultat av Kurt-dokumenteringen på tv. Da sender TV2 et times konsertopptak fra nettopp Rockefeller-konsertene i slutten av januar, som var ment som showcase-konserter hvor Kurt skulle vise seg fram for BMG-sjefer og andre medarbeidere i plateselskapet bak «Idol». Konsertopptakene brytes opp av intervjuer og reportasjeelementer, ifølge Bjarne Laastad i TV2.

KONSERTOPPTAK: Kurt Nilsens konserter på Rockefeller i slutten av januar ble tatt opp av Monster Media. Langfredag sendes en times opptak fra konsertene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer