Lager låt via Twitter

Rockebandet O.A.R. lar fansen skrive teksten.

TWITTERSANG:  Det amerikanske rockebandet O.A.R. lar fansen skrive teksten til en ny låt, via nettsamfunnet Twitter. FOTO: Chris Keane/Getty Images for Sprint/AFP
TWITTERSANG: Det amerikanske rockebandet O.A.R. lar fansen skrive teksten til en ny låt, via nettsamfunnet Twitter. FOTO: Chris Keane/Getty Images for Sprint/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Det finnes åpenbart ingen grenser for hva det relativt enkle nettsamfunnet Twitter kan brukes til. Nå har det halvstore amerikanske rockebandet O.A.R., eller Of A Revolution, tatt det i bruk som låtskriververktøy.

Bandets fans, ikke-fans, venner og bitre fiender kan nemlig alle bidra med tekst til en ny låt bandet skal lage, ved å publisere 140 tegn til @ofarevolution på Twitter.

Bandet vil så se igjennom samtlige, før de smekker favorittene sammen til en hel sangtekst.

O.A.R. har solgt en drøy million plater i USA, og er spesielt populære blant studenter, grunnet tekstene som ofte omhandler bandmedlemmenes tidligere studentliv.

KlisjébonanzaMen, om ideen er original, er de bidragene heller uoriginale. Skal vi dømme ut i fra de hittil innsendte tekstbitene, kan vi vente oss en låt mer eller mindre bygd opp av klisjeer.

Du kan følge med på bidragene fortløpende i Twitter-boksen til høyre, eller bare titte på disse to, som i bunn og grunn er ganske representative:

BuckeyeCityDRob: «No matter the time, no matter what state, together we'll do it.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer