Lager ny musikk for første gang på syv år

Rolling Stones går i studio.

NYE TONER?: Det er syv år siden Mick Jagger, Keith Richards og resten av gutta i Rolling Stones slapp en plate. REUTERS/Lucas Jackson/Files 
Foto:  Torbjørn Grønning / Dagbladet
NYE TONER?: Det er syv år siden Mick Jagger, Keith Richards og resten av gutta i Rolling Stones slapp en plate. REUTERS/Lucas Jackson/Files Foto: Torbjørn Grønning / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Det er syv år siden sist de slapp et album. Nå kan det hende at fansen ikke trenger å vente alt for lenge på nye låter fra rockelegendene i Rolling Stones.

Mandag avslørte nemlig gitarist Ronnie Wood (64) at bandet er på vei tilbake i studio.

- Tester ideer - Vi vil bare få følelsen igjen, og teste noen ideer, fortalte Wood i et intervju med AP gjengitt av Aftonbladet.

64-åringen slapp nyheten på en pressekonferanse for sin siste kunstutstilling. Gitaristen våger likevel ikke love at studiobesøket resulterer i en ny plate.

Utsetter verdensturné Bandets siste utgivelse, « A bigger bang», ble lansert i 2005. Rolling Stones kan i år feire 50-årsjubileum som band. En omfattende verdensturné er imidlertid utsatt til 2013 på grunn av Keith Richards halsproblemer.

Woods lover ifølge Aftonbladet at bandet kommer til å begi seg ut på nok en turné.

- Det er som å trene for OL, sier Wood.