Lager ny TV2-serie

STAVANGER (Dagbladet): «Syv søstre»-stjernen Torfinn Nag (42) lager ny norsk familiekomedie for TV2. Nag vil lage et trendy alternativ til «Mot i brøstet».


KOMISERIE: Torfinn Nag vil konkurrere med Tore Ryen og «Mot i brøstet» om humorlystne TV 2-tittere.

- Det er et helnorsk konsept om en familie som er i en helt spesiell situasjon. Mer enn det kan jeg ikke røpe, sier han til Dagbladet.
Komikeren, skuespilleren og regissøren Torfinn Nag er hyret inn av Wegelius TV for å være med på å utvikle den foreløpig navnløse komiserien. Nag, som blant annet har regissert ti episoder av «Hotel Cæsar», er også aktuell som regissør for serien.
Rammeverket rundt handlingen er så godt som ferdig, og flere kjendis-skuespillere skal være interesserte i å bekle rollene.
Ettersom prosjektet er i en tidlig fase, er produksjonsselskapet tilbakeholdent med kommentarer om den nye serien. Men Wegelius-sjef Axel Hveding bekrefter at det er snakk om en episode hver uke i beste sendetid, og at serien skal være mer moderne enn for eksempel «Mot i brøstet».
- Det skal være en familiekomedie, med intriger om forhold, ekteskap og oppdragelse i en utradisjonell familiesituasjon, sier Hveding.
Serien sikter mot en bred målgruppe, kanskje med hovedvekt på unge voksne. Ifølge Hveding skal programmet være familievennlig, men ikke uten brodd.
- Det blir ikke som «Cosby Show», hvor alt alltid ender bra. Vårt konsept ligger nærmere Bundy enn Cosby, sier han.
I løpet av våren skal episodene være ferdige. Da skal TV2 ta den endelige avgjørelsen om de vil sende serien.