Lager sperm-reality

Hjernen bak Big Brother med nytt konsept.

(Dagbladet.no): Den nederlandske programskaperen John de Mol, som blant annet stod bak Big Brother, er i ferd med å gi begrepet «trash tv» en helt ny mening.


I går var det premiere på det nye showet hans «Jeg vil ha et barn... Og ingenting annet!».

Konseptet er at en kvinnelig deltaker får teste et utvalg menn for å finne ut hvem som er mest egnet til å gjøre henne gravid gjennom kunstig befruktning.

- Planen er at vi besøker potensielle donorer, og dermed finner ut hvem som er best, sier den kvinnelige deltakeren ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Første avsnitt ble vist i går på kanalen Talpa. Meningen er at publikum skal stemme på dette eller fire andre konsepter, blant annet ett der en gruppe tidligere prostituerte starter café.

Det mest populære programmet blir vist i en hel sesong.

Et liknende konsept ble ifølge The Guardian forsøkt lansert i 2000, men da endte det med seerstorm og debatt i det nederlandske parlamentet.

Programskaperens tidligere selskap Endemol lagde også bråk i fjor. Da lanserte de et tysk program der 12 menns sædceller konkurrerte om å nå fram først til et ubefruktet egg.

Mannen som hadde donert den kjappeste sædcellen fikk en rød porsche, i tillegg til at han kunne smykke seg med tittelen «Tysklands mest potente».

MESTERHJERNEN: John de Mol kommer garantert til å skape debatt med sitt nyeste realityprosjekt.