Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Game of Thrones»

Lager spin-off til «Game of Thrones»

HBO har bestilt en pilot-episode til en serie som kan gi fansen det de ønsker seg.

USIKKER AVSLUTNING: Fans har vært usikre på framtiden til noen av karakterene etter den nervepirrende avslutningen av den sjuende sesongen av «Game of Thrones». Video: HBO / Catherine Donnelly Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Strømmetjenesten HBO bekrefter at selskapet har bestilt en pilot til en serie basert på universet til «Game of Thrones», skriver CNN.

Bak det nye prosjektet står den britiske manusforfatteren og produsenten Jane Goldman, sammen med den amerikanske forfatteren George R.R. Martin.

POPULÆR SERIE: Skuespillere Joe Dempsie og Kristofer Hivju, i en scene fra sesong 7. Foto: HBO/Kobal/REX/Shutterstock
POPULÆR SERIE: Skuespillere Joe Dempsie og Kristofer Hivju, i en scene fra sesong 7. Foto: HBO/Kobal/REX/Shutterstock Vis mer

George R.R. Martin er som kjent forfatteren av «A Song of Ice and Fire», som «Game of Thrones» er basert på.

Svar på hemmelighetene

HBO har lenge arbeidet for å utvikle nye ideer og spin-offs fra den enorme suksessen «Game of Thrones». I mai i fjor meldte selskapet at det hadde hyret fire skribenter for å utforske forskjellige tidsperioder i George R.R. Martins univers, ifølge CNN.

Den nye piloten er satt til en tid flere tusen år før handlingen i «Game of Thrones» utspiller seg.

HBO skriver at piloten skal vise alt fra de forferdelige hemmelighetene i Westeros' historie, til det sanne opphavet til de levende døde «white walkers».

«Det er ikke historien vi tror vi kjenner», ifølge HBO.

Hvis piloten blir utviklet videre til en serie, blir Jane Goldman hovedmanusforfatter og produsent. Hun har tidligere vært produsent på filmer som «Kick-Ass», «X-Men First Class» og «Kingsman.»

Siste sesong

HBO avslører ikke når piloten blir å se, men har tidligere uttalt at man ikke har noe hastverk med å finne en oppfølger til serien.

I mellomtiden kan fansen glede seg til den åttende og siste sesongen av «Game of Thrones», som er ventet i 2019.

Staben bak har vært svært hemmelighetsfulle om avslutningen. Men den danske skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau (47) har lettet litt på sløret. Han spiller rollen som Jamie Lannister i HBO-serien.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media