Lager tv-drama fra lukket avdeling

TV2 lager humordrama om Espens indre fantasiliv.

FANTASIVERDENEN: Inne i sitt hode lever Espen (Spilt av Espen PA Lervaag) det gode liv sammen med kameraten Håkon t.h. (Håkon Bast Mossige), damer, dans og børst. Foto: Rubicon TV
FANTASIVERDENEN: Inne i sitt hode lever Espen (Spilt av Espen PA Lervaag) det gode liv sammen med kameraten Håkon t.h. (Håkon Bast Mossige), damer, dans og børst. Foto: Rubicon TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tv-serien «Maniac» er en av TV2s nye satsinger på norsk tv-drama, og var en av ideene som ble lansert i tenketanken TV Lab i vår, der tolv tv-konsepter konkurrerte om en plass på skjermen. Nå er drømmen oppfylt for guttene bak humordramaet «Maniac», og neste år starter produksjonen av serien, som etter planen skal gå på TV 2 neste høst. - Vi tror det ikke før første episode har gått på tv, så vi har ikke heist flagget eller sprettet champagnene enda. Men dette er veldig, veldig gøy, det er ikke til å stikke under en stol, sier Espen PA Lervaag til Dagbladet.

Øl i vannkrana Ideen til serien ble sådd da de to serieskaperne Lervaag og Håkon Bast Mossige gikk på teksforfatterlinja på Westerdahls for tre år siden, og den første tanken var å lage en serie sketsjer. Espens utsagn: «Hva om vi har to fyrer som bor sammen på psykiatrisk avdeling, og tolker virkeligheten gjennom fantasien?» danner grunnlaget for hele serien, som foregår i to parallelle universer - et virkelig og et fiktivt.

De to serieskaperne spiller selv hovedrollene som, nettopp, Espen og Håkon. Espen er innlagt på lukket avdeling, men i fantasien lever han et luksusliv i en gammel villa, omringet av lettkledde damer. Han skryter av å ha ligget med en hel haug norske kjendisdamer, fra Sandra Lyng Haugen til Ingrid Espelid Hovig, og har øl i vannkrana.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer