Lager TV om Märtha

STOCKHOLM: Reporter Stine Buer (30) er i full gang med å lage et 50 minutter langt portrett av Märtha Louise i anledning prinsessens 30-års dag. NRK lover at vi får se prinsessen i situasjoner som vi aldri har sett henne i tidligere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Prinsesse Märtha Louise viste med sine eventyrfortellinger at hun mester tv-mediet. Det er tydelig at prinsessen har sjarmert sine kolleger på Marinlyst, for nå er NRK og kjendisreporter Stine Buer (30) i gang med et portrettprogram om Märtha Louise i samband med prinsessen 30-års-dag. Slottet bekrefter at innspillingene av programmet, som er planlagt vist på prinsessens fødselsdag, er i gang.

- Slottet kan bekrefte at NRK skal lage et portrett av prinsesse Märtha Louise i forbindelse med prinsessens 30-års dag 22. september, sier informasjonssjef Wenche Rasch ved Slottet til Dagbladet.

Annerledes portrett

Med programmet ønsker NRK å vise prinsessen både privat og i arbeid. Stine Buer, kjent fra ungdomsprogrammene Go4 Elg og Reser samt Grand Prix, var i går med prinsessen på hennes representasjon ved et folkemuseum i Trondheim. NRK-reporteren fikk følge prinsessen fra hun reiste med flyet fra Gardermoen. Buer var også med videre til Stockholm der prinsessen tar del i feiringen av sølvbryllupet til Carl Gustaf og Silivia. I framtida vil kjendisreporteren og hennes team også følge prinsessen på andre oppdrag. Etter det Dagbladet kjenner til har prinsessen allerede fått en god tone med den ungdommelige programlederen som er mest kjent for å lage ungdomsprogrammer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer