Prins Harry:

Lager TV-serie med Oprah

Hertugen av Sussex og den tidligere talkshow-dronninga skal produsere en ny TV-serie om mental helse.

PRODUSENT: Prins Harry har lenge vært engasjert i mental helse, og skal nå sammen med Oprah Winfrey lage en TV-serie om temaet. Foto: Adrian Dennis / AFP
PRODUSENT: Prins Harry har lenge vært engasjert i mental helse, og skal nå sammen med Oprah Winfrey lage en TV-serie om temaet. Foto: Adrian Dennis / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV-serien skal vises på den nye strømmetjenesten til Apple, Apple TV+, og vil bli lansert til neste år. Nyheten om samarbeidet ble kunngjort onsdag på Instagramkontoen til hertugparet av Sussex.

Prins Harry og Oprah Winfrey har jobbet med TV-prosjektet i flere måneder.

- Dokumentarserien skal handle om både psykisk sykdom og god mental helse, for å inspirere seerne til å ha en åpen og ærlig samtale om utfordringene man går gjennom, skriver hertugen på sin instagramkonto.

Stolt av å jobbe med Winfrey

Mental helse har vært noe prinsen har engasjert seg i tidligere, og han har selv vært åpen om hans egne erfaringer etter prinsesse Dianas død, spesielt de siste åra. En av hans hjertesaker har vært å fjerne skam knyttet til mental helse.

- Vi håper serien vil være positiv, oppløftende og inkluderende, ved å dele historier fra mennesker over hele verden som kjemper og gi oss muligheten til å forstå oss selv og de rundt oss bedre. Jeg er utrolig stolt av å få jobbe med Oprah på dette prosjektet, skriver prinsen.

Samarbeid med Apple

Den nye strømmetjenesten til Apple ble presentert under en pressekonferanse i slutten av mars. Da kunngjorde teknologigiganten at de hadde inngått et samarbeid med Oprah Winfrey og hennes produksjonsselskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer