Lager tv-serie om kokain-cowboyene i Miami

Miljøet som ga oss «Miami Vice» og «Scarface».

COWBOYTENDENSER: En scene fra dokumentaren «Cocaine Cowboys», en historie som nå både blir film og tv-serie. Foto: Magnolia Pictures
COWBOYTENDENSER: En scene fra dokumentaren «Cocaine Cowboys», en historie som nå både blir film og tv-serie. Foto: Magnolia Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Dokumentaren «Cocaine Cowboys» fra 2006 er en fantastisk underholdende historie om narkotikakrig og organisert kriminalitet i Miami. Iallfall om du skal ta oss i Filter-redaksjonen på ordet (den er på Netflix).

Nå skal Michael Bay og Jerry Bruckheimer lage en tv-serie basert på materialet, ifølge The Guardian. De har en bestilling på en pilotepisode inne hos kanalen TNT.

Historien omhandler Miamis utvikling til en by med enormt mye narkotikakriminalitet - et miljø som inspirerte blant annet «Miami Vice» og «Scarface».

Ikke nytt prosjekt For å kontre det som ellers kunne ha blitt en i overkant testosteronfylt affære er det Michelle Ashford - skaperen av Showtime-serien «Masters of Sex» som skal skrive manuset. De tre har lenge hatt planer om prosjektet - allerede i 2011 jobbet de sammen, da HBO vurderte prosjektet.

Om man går så langt tilbake som 2008 var også Bruckheimer og Bay på saken, da med Meredith Stiehm som manusforfatter - hun som senere satte i gang den amerikanske «Broen»-adapsjonen «The Bridge».

Ikke alene om historien Fordi Hollywood gjerne er sånn, kommer den til å konkurrere mot en filmatisering av den samme historien med Mark Wahlberg i hovedrollen, basert på boka «American Desperado».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer