- Lama er et undervanns-monster

Artist du bør sjekke ut.

LAMA: Lama er først og fremst multiinstrumentalisten Nils Martin Larsen. Med seg på scenen har han også med seg et seksmannsband. FOTO: EIRIK PETTERSEN
LAMA: Lama er først og fremst multiinstrumentalisten Nils Martin Larsen. Med seg på scenen har han også med seg et seksmannsband. FOTO: EIRIK PETTERSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ideen fra «gjesteredaktørene» Behnam Farazollahi og Runar Eggesvik (se faktaboks til høyre):

Gjennom hele Bylarms historie har mediene kåret artister til «vinnere». Det er imidlertid flere artister som imponerer og kommer fra det ukjente, men som ikke blir hypet.

I forkant av Bylarm kommer Dagbladet.no til å trekke fram et knippe artister som sannsynligvis ikke får noen mediehype, men som definitivt fortjener det.

LAMASjekk ut MySpace-siden deres her

1. Hvorfor ønsker dere å spille på Bylarm?Bylarm er et godt barometer på hva som skjer av nye ting i musikknorge. På godt og vondt er det stedet flest folk sjekker ut hvilke nye band Norge har å vise frem. Det kan fungere som en døråpner, kan skape kontakter og vennskap og ikke minst gi flinke band muligheten til å få vist seg frem for folk som kanskje ikke alltid er like flinke til å sjekke ut det ukjente.

2. Tror du/dere på at musikken kan bli et levebrød?Absolutt. Med voldsomt mye hardt arbeid, godt produkt og en klype flaks tror jeg man kan jobbe seg frem til det punktet hvor det bikker over og gjør at tallene slutter ha minus foran seg. Slutter man å tro på det tror jeg man begynner å jobbe med musikkenpå en helt annen og mer passiv måte. For meg gjelder det iallefall å jobbe steinhardt for det jeg brenner for. Enten gjør man det ordentlig, eller så kan man like gjerne la være.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer