Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lana Del Rey kommer tilbake til Norge

Tar med seg trutmunnen til Sentrum Scene.

KOMETKARRIERE: Lana Del Rey besøkte Hovefestivalen i sommer. Nå kommer hun tilbake. Foto: Stella Pictures
KOMETKARRIERE: Lana Del Rey besøkte Hovefestivalen i sommer. Nå kommer hun tilbake. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Hun befinner seg nå inne i sin førtiende uke på rad inne på den norske albumlista, Lana Del Rey, med albumet «Born to Die».

Nå bekrefter konsertarrangøren Atomic overfor Dagbladet at den amerikanske 26-åringen kommer til Oslo for å holde konsert på Sentrum Scene den 10. april til neste år.

Dagbladet møtte Lana Del Rey på Hovefestivalen i sommer. Etter å ha blitt slaktet av en samlet musikkpresse for sin liveopptreden på talkshowet «Saturday Night Live» i januar - etterfulgt av en utsatt USA-turné - varmet det at det norske publikumet sang og danset med selv på mindre kjente sanger som «Carmen».

- Det virker støttende etter all kritikken. Det gir meg håp. Folk er annerledes i Norge og i Australia. I USA er folk...

Var totalt ukjent Hun svarte responsen fra publikum den gang med å gå ned fra scenen og takke dem personlig.

- Jeg følte meg takknemlig og ville vise at jeg så dem. De gjorde det lett igjen - for én dag. Det virker som at ingenting med dette prosjektet er enkelt, sier del Rey, og sikter til sin stjerneskuddkarriere.

Den 26 år gamle jenta fra New York har det siste året gått fra å være totalt ukjent, til å bli en av årets største musikksnakkiser. Det tok for alvor av i sommer med den retroromantiske balladen «Video Games», og de påfølgende singlene «Blue Jeans» og «Born to Die» har også fått mye oppmerksomhet.

Karakteristisk trutmunn Nærmest over natta var dama med den karakteristiske trutmunnen og dådyrblikket på alles lepper, sett av millioner og med platekontrakt i lomma. Som en nødvendighet av dette kommer også spekulasjoner om kjærester og romanser.

Ifølge Daily Mail har sangerinnen hatt et av-og-på-forhold til rockeren Barrie James O'Neil i bandet Kassidy det siste året.

Andre mener imidlertid at Del Rey har hatt noe på gang både med Guns N' Roses' frontfigur Axl Rose, og Marilyn Manson.

- Ingen av disse er kjærestene mine. Det er bare mennesker jeg beundrer.