Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lana Del Rey til Hove

Fjorårets største musikksnakkis gjør sin første konsert i Norge under Hovefestivalen.

Bekreftet: Lana Del Rey tar turen til Norge i sommer. Foto: Interscpoe Records
Bekreftet: Lana Del Rey tar turen til Norge i sommer. Foto: Interscpoe Records Vis mer

«Ai, ai, ai! Der kom meldingen vi har ventet på... Lana Del Rey kommer til Hove og gjør sin første konsert i Norge, ja, til og med en av hennes aller første i Europa! Det er staaaaaaaas!!!», skriver festivalen på sine hjemmesider i dag.

Lana del Ray er satt på Hove-programmet onsdag 27. juni på Amfiscenen.

Den 25 år gamle jenta fra New York har det siste året gått fra å være totalt ukjent, til å bli en av musikkverdens største snakkiser. Det tok for alvor av i sommer med den retroromantiske balladen «Video Games», og de påfølgende singlene «Blue Jeans» og «Born to Die» har også fått mye oppmerksomhet.

Debutalbumet Born to Die ble sluppet tidligere i vinter og fikk jevnt over god mottakelse, blant annet fra Dagbladet som gav albumet terningkast fire.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling