Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lana Del Rey

Lana Del Rey vil bruke heksekunst for å redde verden fra Trump

Har lagt ut mystisk melding på Twitter.

TIL KAMP: Lana Del Rey har bestemt seg for å gjøre sitt forå bli kvitt Donald Trump. Hennes metode er heksekunster. Foto: NTB Scanpix
TIL KAMP: Lana Del Rey har bestemt seg for å gjøre sitt forå bli kvitt Donald Trump. Hennes metode er heksekunster. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet:) For noen dager siden dukket følgende melding opp på Twitter-kontoen til den amerikanske sangeren Lana Del Rey (31): «Ved midnatt 24. februar, 26 mars, 24 april. Ingredienser kan bli funnet på nett.»

Spekulasjonene gikk. Var det ny plate på gang?

Okkulte ritualer

Så tok det hele en annen vending. Disse datoene er alle forbundet med en avtagende halvmåne, og er dermed rituelle datoer.

I følge Pitchfork, skal apparatet rundt sangeren ha bekreftet at meldingen til Lana Del Rey har referanser til okkulte ritualer.

Heksekunst

Disse datoene ble kjent da utøvere av heksekunst verden over annonserte at de ville samles til et masserituale. Håpet er et innsatsen som blir nedlagt, skal hjelpe til med å fjerne president Trump fra sitt kontor, skriver Rolling Stone.

Det er nå også kommet ut hva disse nødvendige ingrediensene man trenger, er:

«Et lite flatterende bilde av Donald Trump, en bolle med vann, et tarot kort med tårn og en liten stearinlysstump i farge oransje».

The Independent skriver at ifølge personer som vil delta i ritualet, vil de ikke gi seg før Trump faktisk er fjernet fra makta.

Deltakerne vil kaste forbannelser over presidenten, så han ikke lenger kan fylle hjernene våre med hat, forvirring, frykt og fortvilelse, ifølge Rolling Stone.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media