Landbruksforliket

«Åslaug Haga er uten troverdighet. Men det er jo flott for resten av samfunnet at nettopp hun står i fronten for disse vanvittige bøndene som hvert bidige år syter til Staten og krever «lønnsøkning». Helt sykt opplegg.

Bjørn

«Hvorfor skulle ikke bøndene få lønnsøkning? Er du villig til å betale 3-5 ganger høyere matvarepris i Norge?

Tom«Bøndene er selvstendig næringsdrivende. Ikke ansatt i staten. Det hadde lønt seg å satt alle bøndene på trygd og latt dem gjøre hva pokker de ville med jorda si. Når vi stadig vekk ser hvor vilt det er i bondestanden når det gjelder støtte til både det ene og det andre så er det et sykdomstegn. Tenk bare på dette med erstatning for husdyr tatt av rovdyr. Det er det glade vanvidd.

Bjørn«Uten disse pengene blir faktisk melken, osten, yoghurten dobbelt så dyr - minst. Det er prisen for å bo og drifte i et høykostland. Men noen enkle sjeler synes det beste er Lidl-melk som kan oppbevares i romtemperatur... så lenge prisen er lav.

Belinda«Uten disse pengene hadde vi faktisk kunne fastslå at det ville lønnet seg for forbrukerne at tollmurene rives ned, slik at IMPORT av maten vår fra de områdene i verden som er best egnet til å produsere den enkelte varen ville rett og slett gi BILLIGERE mat i lengden.

Lazysod«Her kommer regningen for regjeringskoalisjonen.

TPF