Landet i natt

GARDERMOEN (Dagbladet): Klokka 00.45 i natt landet fire Spice Girls på Gardermoen. Den femte, Geri, skal ha kommet før, og britiske aviser mener at jentene hadde kranglet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var lenge etter leggetid for fansen at Spice-jentene var på plass i Norge, men i kveld og i morgen kveld kan det nok tenkes at gode foreldre gjør unntak fra leggereglene, for da står jentene på scenen i Oslo.

De fire Spice-jentene ble fraktet i bil fra flytrappa til transitthallen, og forsøkte å dekke til ansiktene sine da de observerte den norske pressen. Deretter gikk de inn i ventende biler, som kjørte dem til Oslo.

Krangel

Før jentene reiste fra London i går kveld, deltok de i tv-showet «The National Lottery Draw» i BBC1. Det vil si - det var bare fire av jentene som viste seg på skjermen.

Den britiske avisa The Sun skriver i dag at Geri hadde kranglet med jentene tidligere på dagen. Geri skal ha nektet å delta i showet.
De fire resterende Spice-jentene møtte opp i tv-showet, og da programleder Carol Smillie spurte hvor det siste Spice-medlemmet var, svarte Mel C.:

- Geri er ikke helt frisk i kveld, god bedring, Geri!

Den offisielle forklaringen var at Geri Halliwell hadde mageproblemer og at hun måtte hvile før de to konsertene i Oslo.

Utslitt

Ifølge The Sun skulle de fem jentene møtes til prøver i tv-studio klokka 16 i går ettermiddag, men Geri nektet å møte opp. De andre bestemte seg for å gjennomføre opptredenen.

- De sa knapt et ord til noen, men det var åpenbart at ikke alt var som det skulle, sier en kilde til avisa.

Da jentene forlot BBC-bygningen, forklarte Mel C. til ventende fans at «Geri er ikke frisk, hun er helt utslitt.»

STORT SHOW:</B> I kveld synger Spice Girls for 8500 fans i Oslo Spektrum. Her fra åpningskonserten i Dublin.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer