Lange maskuline ballær?

«Mannsroller i endring er nok for de fleste ikke det de ser når de ser LFB-filmene. Jeg tror de fleste ser lattervekkere på samme måte som de uendelig mange TV-showene man SKAL le av. Et eksempel er Carl og co., bygd på samme lest som de utallige amerikanske showene av samme type.

Kyrre Fjeldvik

«Vi har brukt noen tiår nå på å trykke menn inn i feminine roller. Nå er det på tide å innse at vi har integrert disse rollene som en (ofte positiv) del av vår identitet, og nå må vi gjenoppdage den maskuline krafta vår. Ellers må vi fortsette med tøffelheltenes fane hevet høyt, og nikke anerkjennende når politisk korrekthet flerrer i stykker mannen nok en gang.

Eivind«Latterliggjøring av mannen, eller er medieviterens kronikk en ufrivillig latterliggjøring av akademikere på tomgang?

At diverse medie- eller også såkalte kjønnsforskere som ikke liker empiri og hard facts tyr til kulturuttrykk og underholdningsindustriens markedstilpassede framstillinger for å forklare «kjønn i endring» og andre passe diffuse størrelser, er ikke noe nytt. Slik quasi-forskning har vi hatt i minst 10 år.

Ole Texmo«Dette dustetestamentet som skal være så folkelig morsomt, er en fallitterklæring til mannskultur og mannen i det hele.

Holly-Shit