Langer ut mot jålete kvinnelige kjendiser

Synes oslokjendiser er altfor dollete på den røde løperen.

OSLO VS. BERGEN: Marit Voldsæter må le av kulturforskjellene mellom kjendiskvinnene i Bergen og Oslo. - I Bergen kan vi gå på premierefest i dongeri, mens i Oslo så får de hjelp av stylist og holder på i timevis, sier komikeren. Foto: Anders Grønneberg
OSLO VS. BERGEN: Marit Voldsæter må le av kulturforskjellene mellom kjendiskvinnene i Bergen og Oslo. - I Bergen kan vi gå på premierefest i dongeri, mens i Oslo så får de hjelp av stylist og holder på i timevis, sier komikeren. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Marit Voldsæter er sjokkert over hvor mye kvinnelige kjendiser i Oslo doller seg opp for å vise seg fram på premierer og den røde løperen.

Komikeren fra Bergen blir grepet av alvor når hun snakker om forskjellene mellom Oslo og Bergen.

- I Bergen kan du komme på premiere i dongeri - det skjer aldri blant kjendiskvinnene i Oslo.

Fisefine frøkner Hun er kommet til hovedstaden med stykket «Drit i å danse», som var fjorårets store suksess på komiscenen i Bergen. Torsdag er det oslopremiere på Latter - og med noen helt nødvendige justeringer i innholdet.

- Når det gjelder humoren, er ikke den så annerledes i Bergen. Men jeg må gjøre noen grep for å gjøre den mer osloaktuell, sier Voldsæter.

Og det gjør hun med å se nærmere på de fisefine frøknene på rødløperen i Oslo, der de stylter seg avgårede i egne og lånte fjær. Og enkelte får til og med betaling for å vise seg fram.

Helt Hollywood - Jeg kan ikke røpe for mye, men Oslo er jo blitt helt Hollywood. Skal de rekke en premiere på kvelden, må de starte på formiddagen for å bli ferdig, sier hun - med adresse til kjendiser som Tone Damli, Jenny Skavlan, Pia Haraldsen m.fl.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer