Langer ut mot rølpestempel i camping-TV

- Jeg må si jeg skjemtes for å si at jeg lå på Larkollen, sier Lillegull Jacobsen. Nå forteller beboerne på campingplassen kjent fra TVNorges realityserie hva de egentlig mener.

CAMPING: Er det egentlig så harry på campingplass? Dagbladet spurte en rekke campinggjester om hva de syntes. Reporter: Mathilde Lea. Video: Malene Storrusten / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LARKOLLEN (Dagbladet): «Hele» Norge ble kjent med Larkollen camping og deres campinggjester da TV Norge sendte programmet «Ja, vi elsker camping» i 2017, og seinere i 2018.

Nå viser det seg imidlertid at både gjester og bestyrer av campingplassen føler seg misforstått, og mener at TV-serien hadde feil vinkel. Det skriver Moss Avis.

Bestyrer Lisbeth Høiseth mener campingplassen ble framstilt helt feil.

- Produksjonen dro inn folk som vanligvis ikke ferierer her. Den rølpingen og de rånerne som ble vist på TV er ikke noe som hører hjemme her, sier hun til avisa.

«Lyckliga gatan»

Sola skinner over en knallblå himmel. Larkollen camping har vært en yndet lokasjon for camping-TV. Ikke bare har TV Norge brukt plassen i «Ja, vi elsker camping», men også NRK har laget TV fra stedet flere av beboere kaller «paradis».

I dokumentaren «Livet på Larkollen» på NRK var blant andre Lillegull Jacobsen en av hovedpersonene. Blant fargerike prydblomster og grønne hekker i den såkalte «Lyckliga gatan» finner vi Jacobsen og hennes ferievenninne Elisabeth Haugen.

- «Ja, vi elsker camping» satte campinglivet i et veldig negativt lys. Vi er vanlige mennesker på en vanlig ferie, bare at vi har campingvogn i stedet for ei hytte. Vi oppfører oss som folk, og vi har det veldig hyggelig, sier Elisabeth Haugen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer