- Langt større rumper enn vanlig

Flere ferske gullkorn.

  • Send oss gullkorn på
sitatet@gmail.com

(Dagbladet.no): De siste par dagene har det vært mye snakk om en viss kunstnerrumpe. Naturlig nok kommer dette også til uttrykk i gullkornspalten vår, der vi ber leserne sende oss sommerens morsomste sitater fra Medie-Norge.

Denne gangen åpner vi like godt med et sitat fra egen avis. En leser festet seg ved kommentaren til Ola Bernhus, nyhetsredaktør i Aftenposten, da han skulle forklare hvorfor avisa ikke ville trykke den siste rumpe-reklamen til Marianne Aulie.

- Denne gang er det snakk om to rumper som var langt større enn vanlig, sa Ola Bernhus til Dagbladet.

Kanskje ikke så rart at Aulie ble opprørt?

En annen leser hevder å ha hørt en pussig kommentar fra TV2s Tour de France-kommentator. Vedkommende kunne nemlig forsikre seerne om at arrangørene har en rikelig beholdning av den gule ledertrøya – i alle farger!

Ingen grunn til å bremse farten, altså, selv om gult ikke er din beste farge. Kanskje kan du få en i rosa?

I Sarpsborg sitter gullkornene tett, skal vi tro en leser, som sendte oss flere sitater. Vi tar med to av dem her, og starter med innsenderens egen avis. Hun jobbet tidligere i den nå nedlagte gratisavisa Sarpsborg I DAG. En dag hadde de gravd fram litt av en kioskvelter.

VANLIGE RUMPER? Marianne Aulies rumpe var langt større enn vanlig i den siste annonsen, mente Ola Bernhus. Disse rumpene er imidlertid fra en gammel Lindex-reklame. Foto: LINDEX
VANLIGE RUMPER? Marianne Aulies rumpe var langt større enn vanlig i den siste annonsen, mente Ola Bernhus. Disse rumpene er imidlertid fra en gammel Lindex-reklame. Foto: LINDEX Vis mer

De kunne nemlig fortelle at Statens Vegvesen skulle finansiere nye E6 gjennom Østfold ved hjelp av en ny romstasjon på Svinesund! Avisas stavekontroll godtok ikke ordet «bomstasjon». Slikt blir det kjempesaker av.

Samme innsender rapporterer også om en artikkel i Sarpsborg Arbeiderblad. Ifølge innsenderen rapporterte avisa om en ny person som skulle overta «driten ved Børtevann.» Det dreide seg om driten av en kiosk, som lå ved et populært rekreasjonsområde.

Men vi får satse på at også dette dreier seg om en velplassert tastefeil.

Fortsett å sende oss gullkorn fra medie-Norge, på sitatet@gmail.com! Husk å skrive hvor du henter sitatet fra.

OGSÅ I ROSA? Tour de Frances gule ledertrøye finnes i alle farger, ifølge TV2s kommentator.
PÅ SVINESUND? Kan en ny romstasjon på Svinesund finansiere vei-utbygging? Det mente iallfall gratisavisa Sarpsborg IDAG.