Lanserer «Lara Croft» uten online-modus

Xbox 360-eiere må vente til spillet kommer på PlayStation 3 og PC.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||«Lara Croft and the Guardian of Light» er et av Microsofts utvalgte spill i markedskampanjen Summer of Arcade. Og selv om spillene som vanligvis har vært med I kampanjen har vært eksklusive for Xbox 360, kommer det også «Lara Croft and the Guardian of Light» til PlayStation 3 og PC en måned etter Xbox 360-slippet.

Men nå avslører en pressemelding at et tidligere slipp på Xbox 360 også betyr at Xbox 360-eiere ikke får muligheten til å spille i co op via nettet fra starten. Det er først 28. september, når spillet også slippes til PlayStation 3 og PC, at Xbos 360-eiere vil få en gratis oppdatering til spillet som åpner for online-funksjoner.

Også lister med poengsummer og chatte-funksjonen med mikrofon vil først bli introdusert med oppdateringen.

Crystal Dynamics-sjef Karl Stewart forteller joystiq.com at avgjørelsen kom i siste liten.

- Vi tok avgjørelsen nylig fordi vi var fokusert på hvordan vi kan levere den beste opplevelsen til spillerne. Hvis vi hadde landert med online-co op hadde vi ikke følt at det var den beste opplevelsen for spilleren, sier Stewart til Joystiq.

Helt siden annonseringen av «Lara Croft and the Guardian of Light» har markedsføringen fokusert på at Lara Croft skal få hjelp av en medspiller i det nye spillet. Det vil fremdeles mulig å spille to spillere i i offline-modus fra lanseringsdagen, men hvis du vil slå deg sammen med en kompis via Xbox LIVE må du nok vente til 28. september.

Pressemeldingen annonserer også at det er planlagt hele fem nedlastbare pakker med nytt innhold til spillet. Pakken skal etter planen slippes mellom oktober og desember og det hintes også om at vi bør foreberede oss på noen overraskelser.

«Lara Croft and the Guardian of Light» slippes til Xbox 360 18. august, mens PlayStation 3- og PC-versjonen slippes 28. september.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer