Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lanseringsstipend til Annbjørg Lien

Annbjørg Lien (27) fikk i dag Norsk Kassettavgiftsfonds stipend for lansering i utlandet. Stipendet er på 750 000 kroner.

Lien kan dermed pakke fela og dra på sin hittil største verdensturne med eget band. Men hun regner likevel ikke med å være verdenskjendis om et år.

- Jeg skal først og fremst opptre på forskjellige musikklubber i USA og på festivaler i Europa. I USA er folkemusikk svært populært, og jeg har fått god respons på musikken min der tidligere. Men jeg blir nok likevel ikke verdensberømt over natta, sier hun.

Det er tiende året på rad at Norsk Kassettavgiftsfond deler ut penger til lovende norske musikere eller artister.

I fjor var det rockegruppa Seigmen som fikk fondets lanseringsstipend.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling