Lanserte det hemmelige Harry Potter-prosjektet

Men det var nok ikke det fansen hadde håpet på.

INGEN NY BOK: Det nye internettbaserte prosjektet Pottermore ble lansert i dag. Foto: Filmweb
INGEN NY BOK: Det nye internettbaserte prosjektet Pottermore ble lansert i dag. Foto: Filmweb Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var nok mange som hadde benket seg foran datamaskinene sine i dag da «Harry Potter»-forfatter JK Rowling annonserte at hun ville komme med nyheter angående det hemmelige prosjektet PottermoreYoutube.

I forkant hadde det blitt lekket informasjon til pressen om det det skulle dreie seg om en interaktiv skattejakt, hvor deltakerne skulle få spor på nettet til tryllestaver som var gjemt over hele USA og Storbritannia.

Ny leseropplevelse Det var det ikke.

I stedet fortalte Rowling at Pottermore er en nettbasert ny leseropplevelse med Harry Potter-universet i sentrum. Den skal fortelle den samme historien som de syv bøkene om den unge trollmannen har gjort tidligere, men leseren skal kunne ta del i historien på en ny og interaktiv måte.

Nøyaktig hva dette innebærer, ble ikke fortalt. Prosjektet blir lansert i oktober.

Ikke ny bok Spekulasjonene gikk også på at Rowling ville annonsere en ny «Harry Potter»-bok. Dette har hun i dag tilbakevist.

Nettstedet vil også åpne for salg av audiobøker og e-bøker med Harry Potter. Jk Rowling har tidligere vært veldig striks i sitt standpunkt mot e-bøker.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer