«Jeg savner Ester Nilsson hver dag»

Dirrende og vonde skildringer.

LENA OG ESTER: Lena Anderssons to romaner Rettsstridig forføyning -  en roman om kjærlighet (2013) og Uten personlig ansvar (2014) handler om Ester Nilsson som artikkelforfatteren helst vil lese mye mer om. Foto: NTB SCANPIX
LENA OG ESTER: Lena Anderssons to romaner Rettsstridig forføyning - en roman om kjærlighet (2013) og Uten personlig ansvar (2014) handler om Ester Nilsson som artikkelforfatteren helst vil lese mye mer om. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Åh. Ester. Hvor skal jeg begynne. Det kunne vært fristende å si at du ikke er alene. Men du er det. Vi er det, alle sammen.

Historien om en kvinne som er forelsket i en mann hun ikke umiddelbart får, høres ikke særlig originalt ut. Men hovedpersonen i disse bøkene er særegen og setter seg fast i leseren i lang tid.

De to romanene Rettsstridig forføyning - en roman om kjærlighet (2013) og Uten personlig ansvar (2014) handler om Ester Nilsson. Hun er poet, skribent, rådsmedlem i et tidsskrift, i slutten av trettiårene. Hun er en kvinne med mer kulturell enn økonomisk kapital. Bøkene handler om hennes intense forelskelser i eldre, kunstneriske menn. Hun faller og faller - og prøver å holde fast i - en ny mann i hver av bøkene.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer