- Lar meg ikke knekke av trusler

Carola har vært nødt til å venne seg til et liv med livvakter hjemme. Men hun vil verken flykte eller la seg knekke, til tross for at hun er blitt forfulgt og trakassert. I høst blir hun gledespike i «Les Misérables».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Svensk presse og gale beundrere kaster lange skygger over livet hennes. Carola Häggkvist har vært gjennom sine tøffe perioder, både når det gjelder karriere, forskrudde tilhengere og ikke minst det anstrengte forholdet til den svenske pressen. Dagbladet møtte henne i Oslo i går formiddag, i et hektisk sprang mellom Stockholm og København.

- Det har vært mange tøffe tak. Hadde jeg ikke vært en fighter, ville jeg gitt opp for lenge siden, forteller hun åpenhjertig. Kjendislivet har gitt henne mye uønsket oppmerksomhet.

Aggressive

- Det er en håndfull personer som gjør det vanskelig for meg. Men jeg er ganske uredd av meg, sier Carola. Samtidig innrømmer hun at det også kan være uhyggelig. Beundrerne er blitt stadig mer aggressive. Hjemmet hennes i Stockholm er beskyttet av livvakter, etter at en sinnsforvirret mann har sendt henne trusselbrev de siste månedene.

- Jeg har kjempet for mitt liv, med all min kraft. Det var en mann som reint fysisk forsøkte å trenge seg inn i leiligheten min, og jeg måtte sperre døra og ringe etter politiet. Da var jeg ordentlig redd for første gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer