Lara Croft fornyer seg

Neste sommer får du møte en helt ny Lara Croft i det sjuende «Tomb Raider»-spillet.

Diskuter spill

Det var vel egentlig ikke meningen at vi skulle vite dette allerede nå. Men ettersom Top Cow Productions (utgiveren av «Tomb Raider»-tegneserien) ikke klarer å holde styr på pressemeldingene sine, tyder nå alt på at vi får et gjensyn med cyberheltinnen Lara Croft neste sommer.

I en pressemelding som nå er fjernet fra nettet, skrev Top Cow at de ville gjøre et opphold i utgivelsen av «Tomb Raider»-tegneserien for at ikke historiene skulle gå i feil retninger seg imellom.

Lara blir ny

- Da vi snakket med Eidos og skjønte at de skulle endre på Lara Croft, virket det som et lurt trekk å legge ned arbeidet vårt nå, og klargjøre oss til den nye versjonen sent i neste år, skrev Top Cow i pressemeldingen ifølge nettstedet EuroGamer.

Som et resultat av dette vil tegneserien ble «relansert i samsvar med det sjuende «Tomb Raider»-spillet som kommer sommeren 2005», står det videre i pressemeldingen.

Hva disse endringene hos Lara vil medføre, er foreløpig ukjent. Spillet ble ikke vist fram på spillmessen E3 i Los Angeles tidligere i år, og Eidos holder kortene tett til brystet når det gjelder informasjon om spillet.

Kvalitetsoppsving?

Eidos har derfor foreløpig ikke villet kommentere på datoen som Top Cow nevner, men tidligere i år sa Eidos-sjef Mike McGarvey at han var «ekstremt fornøyd» med arbeidet som utvikleren Crystal Dynamics gjør på det foreløpig ikke-navngitte sjuende kapittelet i «Tomb Raider»-serien etter at de overtok serien fra Core Design i 2003.

Det forrige spillet, «Tomb Raider: Angel of Darkness», som ble utviklet av Core, fikk dårlig mottakelse da det kom i fjor. Derfor blir det spennende å se om nye utviklere også kan medføre ny giv for den barmfagre Lara. Diskuter spill

<B>TØFFING:</B> Lara Croft er en jente med bein i nesa, men nå skal hun forandre seg. Til hva? Søt pike? Amasone? Tiden får vise ...