Lara in action

Endelig kan du se de aller første bildene fra «Tomb Raider» filmen. Teaser-traileren med Angelina Jolie som Lara Croft er klar på nettet.

Til sommeren har «Tomb Raider» med Angelina Jolie premiere. Selvsagt har det vært mye hemmelighetskremmeri rundt filmatiseringen av dataspillenes sexbombe Lara Croft , men nå er endelig de aller første klippene klare.

Du kan se teaser-traileren her.

Detaljene i filmen er ikke helt klare ennå, men ut i fra traileren kan vi i alle fall glede oss til halsbrekkende actionsekvenser i eksotiske omgivelser.

Ensom ulv

Den mystiske «Tomb Raider» eller Lara Croft, er datteren av en berømt britisk arkeolog. Hun vokste opp i trygge omgivelser i det britiske aristokratiet. Hun utvikler tidlig en interesse for pappas yrke.

Når flyet hennes krasjer i Himalaya er Lara den eneste som overlever. Denne grusomme hendelsen forandrer livet hennes og gjør at hun ikke lenger er redd for å dø. Lara Croft er en ensom ulv hvis utfordring ligger i å oppdage skjulte skatter og hemmelige sivilisasjoner.

Hun skiller seg nok ut fra den tradisjonelle Indiana Jones.arkeolog for sin interesse for klassisk musikk og pene britiske manerer.

I november arrangerte studio den første hendelsen rundt filmen - en live nettprat med regissør og skuespillere. Det er fortsatt ikke for sent å få den med seg: Tomb Raider Chat

ANGELINA som Lara Croft