Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lars Andreas Larssen bisettes mandag

Da tar familie og venner den siste farvel.

BLIR SAVNET: Familie, venner og skuespillerkolleger tar mandag farvel med den livlige og frodige Lars Andreas Larssen.
Foto: Henning Lillegård
BLIR SAVNET: Familie, venner og skuespillerkolleger tar mandag farvel med den livlige og frodige Lars Andreas Larssen. Foto: Henning Lillegård Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den kjente skuespilleren ble 78 år.

Han døde onsdag morgen 29. januar.

Larssen sovnet rolig inn på Uranienborghjemmet i Oslo, omgitt av sin nærmeste familie. Skuespilleren hadde da vært syk i flere år. Lars Andreas Larssen har spilt i en rekke teaterstykker og flere filmer.

Det er sønnen Vetle Lid Larssen som opplyser overfor Dagbladet at bisettelsen finner sted i Frogner kirke mandag 10. februar klokka 12.

Larssen er far til forfatter Vetle Lid Larssen og filmskaper Gaute Lid Larssen, som han har sammen med ekskona, forfatteren og skuespilleren Sonja Lid. Sammen med Thrine Naumann har han sønnen Lars Larssen Naumann.

Larssen var i mange år samboer med Monna Tandberg. I 2008 fortalte hun i et intervju med Dagbladet Magasinet om hvordan det var å leve med Larssen, som ble rammet av Alzheimer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!