Lars Joakim vinner!

Dagbladet.no har rangert de gjenværende deltakerne i Big Brother. Se vår vurdering, si din mening!

I morgen blir det klart hvem som stikker av med hele Big Brother-potten på én million kroner. Da har deltakerne tilbrakt 97 dager i huset på Fornebu. Planen er at deltakerne skal hentes ut én og én, før vinneren blir sittende igjen alene. Dagbladet.no mener Lars Joakim kommer til å vinne med soleklar margin. Se vår vurdering:

5. plass: Anne-Mona

Vi var sikre på at Anne-Mona skulle ryke ut i forrige runde, men Flekkefjord-jenta klarte å slå Ramsy på målstreken. - Den beste skal vinne Big Brother, og det har ikke Anne Mona vært. Hun er for tafatt og har gjort for lite ut av seg, sier Ramsy til Skansen Radio i Ålesund.

Han har selvsagt helt rett. Hun fortjener ikke å vinne millionpremien.

Etter at Anne-Mona var utro mot forloveden foran tv-seerne, er det stor sannsynlighet for at hun kommer til å få det knalltøft når hun kommer ut. Hun burde kanskje få tilbud om å leve skjermet i Big Brother-huset til oppstyret har roet seg. Uansett, hun ryker først i morgen.

4. plass: Anette

Hun var en av favorittene til å vinne i begynnelsen av serien. Til å begynne med virket hun reflektert og spennende. Det inntrykket har endret seg etter hvert. Hun har fått flere og flere motstandere blant seerne, og hun framstår som veslevoksen. At folk begynte å lage «Anette-vitser», hjelper heller ikke mye. Hun hadde en gylden sjanse til å nå helt opp, men klarte ikke gripe tak i den. Hun blir den andre som går ut døra i morgen.

3. plass: Rodney

Er helt klart den deltakeren som har vakt mest engasjement blant seerne. Halvparten liker ham, halvparten misliker ham. Men han har langt flere tilhengere enn både Anne-Mona og Anette, og kommer dermed foran dem. Hvis han, mot all formodning, skulle komme ut av Big Brother som vinner, vil det skape et ramaskrik blant seerne, fordi han har vært ute av huset i to uker. Det vil også føre til at færre stemmer på ham, og han får nøye seg med tredjeplassen. Det er mer enn noen hadde trodd før han kom tilbake til huset.

2. plass: Anita

I Dagbladet.nos første rangering, bommet vi stygt på Anitas popularitet. Vi trodde hun kom til å ryke ut etter Monica. Den spådommen gjorde hun til skamme. Anita har skilt seg ut fra de fleste andre deltakerne. Hun er mildt sagt spesiell, og hun er en av de mest orginale deltakerne i Big Brother. Seerne har falt for den tøffe jenta. Hun har glimt i øyet, sjarm og har vært forsiktig med baksnakking. Slikt tjener man mye på. Men ikke nok til å klatre helt til topps.

1. plass: Lars Joakim

Han har vært de flestes favoritt siden Big Brother begynte. Da alle deltakerne ble presentert med videoinnslag, da de gikk inn i huset, var Lars Joakim den eneste som fikk alle til å hikste av latter. Begynte med blokkfløyte spill og selvkritikk-fløyte, fortsatte med å si at han trolig ikke kunne vinne - fordi han ikke hadde store pupper. Og han har fortsatt å underholde oss inne i huset. Han kommer ut av huset med én million kroner - uansett om han er en genial taktikter eller en utrolig artig person.